Kesäkurpitsasörsseli

Paista kesäkurpitsa, silputtu sipuli ja valkosipulin kynsi pannussa rypsiöljyssä.

Lisää muut ainekset.

Mausta hunajalla, mustalla pippurirouheella ja suolalla.

Halutessa voi myös terästää tapascolla ja viinietikalla.

Ennen tarjoilua lisää reippaasti persilijaa joukkoon.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 261 grammaa

Awi

Pilates sanoi...

Sairaan hyvää!

keskiviikko 03.06.2009 klo 22:34

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 2.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g1.3g0.3kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.2g1.6kcal0g0g0.2g0g
Emmental, mustaleima0.1g0.5kcal0g0g0g0g
Herkkusieni säilyke 1.1g0.2kcal0g0g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10g7kcal0g0.2g0.4g0g
Valittu annoskoko5g3kcal0g0.1g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna3g2kcal0g0.1g0.1g0g
Arvot/100g100g65kcal0g2g3.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=126087