Mandariinikana kastike

Kuulota sipuleita tilkassa öljyä ja lisää kanasuikaleet.

Paista kana kypsäksi ja lisää ruokakerma.

Keitä kastiketta hetki kasaan ennen punaisen balsamicon lisäämistä.

Tarkista maku.

Ja lisää suolaa ja mustapippuria maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Hennuli87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen fileesuikaleet mand.marin. (paistettu) Paistettu (Hk), annos 100g2.6g4.8kcal0.6g0.1g0.2g0g
Ruokakerma, vähälaktoosinen 10% (Pirkka), annos 200g1.8g2.1kcal0g0.1g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.1g0.8kcal0g0g0.1g0g
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10g16kcal1.2g0.4g1g0g
Valittu annoskoko5g8kcal0.6g0.2g0.5g0g
Annoskoko puolitettuna3g4kcal0.3g0.1g0.3g0g
Arvot/100g100g158kcal12g4g10g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=202117