Kasvissosekeitto

Laita oliiviöljy ja valkosipulimurska kattilanpohjalle ja anna valkosipulin muhia hetki öljyssä.

Lisää soseet, vesi ja rosmariini.

Kun keitto on kuumaa, lisää Koskenlaskija.

Lisää annokseen runsaasti raejuustoa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 261 grammaa

Ruskeaapila
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkanasose Luomu 500g (Pirkka), annos 250g1.6g0.7kcal0g0.2g0g0g
Juuressose Pirkka 500g1.6g0.7kcal0g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 1.6g0kcal0g0g0g0g
Rosmariini, tuore (-), annos 10g0g0kcal0g0g0g0g
Extra virgin luomu oliiviöljy (Rainbow), annos 13.5g0g0.4kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10g4kcal0g0.6g0g0g
Valittu annoskoko5g2kcal0g0.3g0g0g
Annoskoko puolitettuna3g1kcal0g0.2g0g0g
Arvot/100g100g45kcal0g6.1g0g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=315522