Lindan linssikeitto

Paahda chilihiutaleita (jos käytät) kuivassa kattilassa hetki.

Lisää sitten sipuli ja öljy pannulle ja paista n. 5 minuuttia.

Lisää linssit, kikherneet, kasvisliemi ja porkkanaraaste ja anna keittyä 15 minuuttia (kunnes linssit pehmenevät).

Lisää tarvittaessa vettä, mausta makusi mukaan (itse laitan tuoretta korianteria, pippuria ja suolaa).

Soseuta keitto ja lisää halutessasi pieni määrä kreikkalaista jugurttia valmiin annoksen päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Lmanttila
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli, paistettu 0.7g0.7kcal0g0g0.1g0g
Linssi, vihreä, go green1.5g5kcal0.4g0.9g0g0.5g
Kikherne (Gogreen), annos 100g1.5g1.6kcal0.1g0.2g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.1g1.2kcal0g0g0.1g0g
Kreikkalainen jogurtti (Valio), annos 100g0.4g0.5kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10g19kcal1g2.2g0.4g1.2g
Valittu annoskoko5g10kcal0.5g1.1g0.2g0.6g
Annoskoko puolitettuna3g5kcal0.3g0.6g0.1g0.3g
Arvot/100g100g190kcal10g22g4g12g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=393506