Kanapizza

Laita uuni lämpiään n. 175 asteeseen.

Ruskista broilerfileesuikaleet.

Laita valmis pizzapohja pellille leivinpaperin päälle.

Levita aluksi ketsuppi ja siihen päälle broilersuikaleet.

Valuta ananasmurskasta mehu pois ja laita murskaa ympäri pizzaa.

Ripottele homejuustomuruja n. puoli pussia.

Päälle juustoraastetta.

Paista uunissa keskitasolla n. 20min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 131 grammaa

Carppa78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pizzapohja ,apetit (1 pohja)0.8g1.9kcal0g0.3g0g0g
Ketsuppi (X-tra), annos 5g0.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Pippurimarinoitu broilerin fileesuikale (Rainbow), annos 300g1.7g1.9kcal0.3g0g0.1g0g
Ananasmurskaa ananasmehussa (Rainbow) 1 purkki 227/140g0.7g0.4kcal0g0.1g0g0g
Sinihomejuustomuru 150g (Rainbow), annos 150g0.4g1.2kcal0.1g0g0.1g0g
Pizzaraaste 23% (X-tra), annos 500g1.2g3.9kcal0.2g0.1g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10g19kcal1.2g1.2g1g0g
Valittu annoskoko5g10kcal0.6g0.6g0.5g0g
Annoskoko puolitettuna3g5kcal0.3g0.3g0.3g0g
Arvot/100g100g188kcal11.8g11.8g9.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=275078