Pastaa jauheliha-tomaattikastikkeessa

Pasta kiehumaan.

Ruskista jauheliha.

Liää joukkooon porkkanaraaste, sipulikuutiot ja tomaattimurska.

mausteita oman maun mukaan.

Valkosipulijauhe, paprikajauhe, mustapippuri, tapasco, pippuriseos ja suola.

Sekoita pasta ja jauhelihakastike keskenään.

Ja on maistuvaa! :)

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 262 grammaa

Sepsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sika-nauta jauheliha (Snellman)1.6g4.4kcal0.3g0g0.4g0g
Pasta, penne rigate, Rainbow, 85g1.6g5.6kcal0.2g1.2g0g0.1g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)1.4g0.5kcal0g0.1g0g0g
Porkkanaraaste 200g0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Sipulikuutiot Apetit0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10g21kcal1g2.6g0.8g0.2g
Valittu annoskoko5g11kcal0.5g1.3g0.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g5kcal0.3g0.7g0.2g0.1g
Arvot/100g100g206kcal9.6g25g7.7g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=275589