Pihlajanmarja-porkkanamarmeladi HY

Keitä riivityt pihlajanmarjat vesitilkassa pehmeiksi ja soseuta esim.

sauvasekoittajalla.

Lisää marjasose, porkkanaraaste, sokeri ja kanelitanko kattilaan, keitä pienellä lämmöllä, kunnes porkkanaraaste on pehmeää ja seos paksua.

Poista kanelitanko ja purkita puhtaisiin purkkeihin.

Sopii myös kermakakkuun ja kääretorttuun.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1311 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pihlajanmarja 2g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Porkkanaraaste 200g2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g1.2g4.6kcal0g1.1g0g0g
Kanelitanko (Söderman), annos 11g0g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10g13kcal0g2.6g0g0.2g
Valittu annoskoko5g6kcal0g1.3g0g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g3kcal0g0.7g0g0.1g
Arvot/100g100g121kcal0g25g0g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=308669