Perunakakkara

3dl perunamuusia
1dl ruisjauhoja
1dl kauraleseitä
1/2 dl öljyä
Timjamia
Suolaa
1dl juustoraastetta

Sotke aineet ja tee taikinasta pieniä kakkaroita.

Pistele kakkarat haarukalla.

Paista 15 min noin 250 asteisessa uunissa

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 41 grammaa

Tuomela
AineksetMääräEnergiaPHRK
Perunamuusi (annos 100g)2.5g1.9kcal0.1g0.4g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.4g3.7kcal0g0g0.4g0g
Ruisjauho, 1 dl0.8g2.7kcal0.1g0.5g0g0.1g
Kauralese 0.5g1.8kcal0.1g0.2g0g0.1g
Timjami, annos 3g0g0.1kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa0.8g2.5kcal0.2g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10g25kcal1g2.2g1.2g0.4g
Valittu annoskoko5g13kcal0.5g1.1g0.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna3g6kcal0.3g0.6g0.3g0.1g
Arvot/100g100g254kcal10g22g12g4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=426339