Päivin kaalijauhelihasoppa

Vesi kiehuvaksi, lisää liemikuutiot, paloitellut kaalit, sipulit, pippurit ja kun kaalit ovat pehmeitä, lisää paistettu (pippurimaustettu) jauheliha.

Anna hautua yhdessä miedolla lämmöllä n. puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 526 grammaa

Stadinhelmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi2g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0g0.1kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.1g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha0.7g1.1kcal0.1g0g0.1g0g
Kaali, valkokaali2.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10g3kcal0.2g0.2g0.2g0g
Valittu annoskoko5g2kcal0.1g0.1g0.1g0g
Annoskoko puolitettuna3g1kcal0.1g0.1g0.1g0g
Arvot/100g100g33kcal2g2g2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=387271