Jauheliha-kesäkurpitsavuoka

Voitele uunivuoka ja levitä pohjalle minispagetti.

Paista jauheliha sekä hienonnetut sipuliut ja chili.

Lisää mausteita makusi mukaan (itse käytin tuoreita yrttejä, suolaa, pippuria, kuivachiliä), pavut ja tomaattimurska sekä sulatejuusto.

Anna kiehua kokoon hetken aikaa.

Viipaloi kesäkurpitsa ja lado vuokaan kerroksittain kesäkurpitsaa ja jauhelihakastiketta.

Ripottele pinnalle korppujauhoa tai juustoraastetta.

Paista 200c reilut puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 439 grammaa

Idunn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kevyt jauheliha (Rainbow), annos 70g1.3g2.1kcal0.3g0g0.1g0g
Voi 0g0.3kcal0g0g0g0g
Tumma Minispagetti, Torino (1dl=60g)0.6g2kcal0.1g0.4g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Chili paprika punainen0g0kcal0g0g0g0g
Mustapapu pahvipurkki (Gogreen), annos 170g0.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g0.4g1kcal0.1g0g0.1g0g
Korppujauho 0g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10g13kcal1g1.2g0.4g0g
Valittu annoskoko5g7kcal0.5g0.6g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna3g3kcal0.3g0.3g0.1g0g
Arvot/100g100g131kcal9.8g11.8g3.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=371485