Kermainen texmex jauhelihakeitto

Kuullota sipulit öljyssä ja lisää jauheliha.

Mausta jauheliha paprikajauheella, chilillä ja jauhelihamausteella tms.

Lisää kasvikset.

Pyörittele jonkin aikaa, että kasvikset sulavat.

Lisää kerma.

Anna kiehahtaa.

Notkista vedellä halutun paksuiseksi.

Lisää koskenlaskija ja anna hautua miedolla lämmöllä kunnes koskenlaskija on sulanut.

Kannattaa maistella välillä, ettei tule liian tulista.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 264 grammaa

Ren
AineksetMääräEnergiaPHRK
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g0.2g0.7kcal0g0g0.1g0g
Kuohukerma,valio,2dl1g3.3kcal0g0g0.3g0g
KEITTOJUURES Rainbow pakaste1g0.2kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)1g0.3kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 2g4.3kcal0.3g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10g18kcal0.6g0g1.4g0g
Valittu annoskoko5g9kcal0.3g0g0.7g0g
Annoskoko puolitettuna3g4kcal0.2g0g0.4g0g
Arvot/100g100g169kcal5.8g0g13.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=117530