CLK Pikkusuolaiset

1.Sekoita jauhot leseet, leivinjauhe ja suola kulhoon.

Tee jauhojen keskelle kuoppa.

2.Kaada kuoppaan puolet vedestä ja 4 rkl oliiviöljyä.

3.Nostele jauhot kuoppaa kohden haarukalla siten, että taikina alkaa saamaan kiinteän koostumuksen.

Lisää vettä tarvittaessa, riippuen jauhojen laadusta.

4.Kun kaikki neste on imeytynyt, vaivaa taikinasta kiinteä.

Kaikki taikina tulee poistua kulhon reunoilta.

Paista 225'c uunin keskitasolla, tasalämmöllä, kunnes juusto on sulanut ja ruskeaa.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 132 grammaa

Clk
AineksetMääräEnergiaPHRK
Grahamjauho 0.9g2.9kcal0.1g0.5g0g0.1g
Kauralese 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 0g0.1kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 0.5g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.2g1.6kcal0g0g0.2g0g
Arla Apetina Feta 3%0.6g0.7kcal0.1g0g0g0g
Paprika vihreä 0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Paprika keltainen 0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska 0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Pinaatti 0.2g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0g0kcal0g0g0g0g
Chili paprika punainen0.1g0kcal0g0g0g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g0.1g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti 0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Juusto, puolikova juusto, rasvaa 15-18 %, kevyt, turunmaa/edam 17/adam/magre 0.5g1.1kcal0.1g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10g14kcal0.6g1g0.6g0.2g
Valittu annoskoko5g7kcal0.3g0.5g0.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g4kcal0.2g0.3g0.2g0.1g
Arvot/100g100g141kcal5.9g9.8g5.9g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334327