Pinaatti-kesäkurpitsa-pannari

Ainekset:
yksi keskikok.

Kesäkurpitsa
n. 1dl juustoraastetta
2dl pinnaattia (tuoretta)
puoli purkkia rahkaa
4 kananmunaa
1 rkl leivijauhetta
100g vuohenjuustoa

1. Raasta kesäkurpitsa
2. Hienonna pinaatti
3. Sekoita KAIKKI ainekset keskenään.

4. Mausta kuten haluat
5. Levitä uunipellille.

6. Paista 20-30min n. 200 asteessa

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 220 grammaa

Terhipa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa, keitetty, suolaton 1.8g0.4kcal0g0.1g0g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g0.3g0.8kcal0.1g0g0g0g
Pinaatti 0.3g0kcal0g0g0g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki0.7g0.4kcal0.1g0g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 1.4g1.8kcal0.2g0g0.1g0g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Vuohenjuusto 12 Petits Chevres Doux (President), annos 16g0.6g1.5kcal0.1g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10g10kcal1g0.2g0.4g0g
Valittu annoskoko5g5kcal0.5g0.1g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna3g3kcal0.3g0.1g0.1g0g
Arvot/100g100g98kcal9.6g1.9g3.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=360620