Kanttarellikastike vähähh

Paista kantarellit kuumalla pannulla, lisää loppuvaiheessa sipulisilppu.

Kun sipulit ovat kuullottuneet, laita levy pois päältä, lisää mustapippuria, hipaus valkopippuria ja kerma muutamassa erässä.

Lisää viimeiseksi fondi ja tarkista maku.

Lisäkkeeksi sopii esim.

kukkakaali, jos vähähiilihydraattista halajaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 147 grammaa

Namhele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kantarelli 2.6g0.5kcal0g0g0g0.1g
Voi 0.1g0.6kcal0g0g0.1g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 1.8g5.8kcal0g0.1g0.6g0g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 0.5g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10g14kcal0g0.2g1.4g0.2g
Valittu annoskoko5g7kcal0g0.1g0.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g4kcal0g0.1g0.4g0.1g
Arvot/100g100g141kcal0g2g13.7g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=138958