Riisipuuro 1/ kermaan

Kiehuvaan veteen lisätään riisit ja haudutetaan kypsäksi.

Lisätään ruokakerma (se saa kiehua, ei juoksetu), viimeiseksi lisätään suola.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Riisi puuroutuva 0.7g2.6kcal0g0.6g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 3.5g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)0.9g1.4kcal0g0g0.1g0g
Ruokasuola jodioitu 0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10g8kcal0g1.2g0.2g0g
Valittu annoskoko5g4kcal0g0.6g0.1g0g
Annoskoko puolitettuna3g2kcal0g0.3g0.1g0g
Arvot/100g100g78kcal0g11.8g2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=200469