Broileriappelsiinisalaatti

Paista hunajamarinoidut broilerifileesuikaleet kypsiksi, jäähdytä.

Kuori ja viipaloi appelsiinit.

Leikkaa viipaleet saksilla pienemmiksi palasiksi.

Hienonna punasipuli.

Revi salaatti.

Sekoita kaikki ainekset kulhossa ja mausta salaatti 0,5 tl:lla suolaa ja curryä, sekä ripauksella valkopippuria ja sokeria.

Voit tarjota kermaviilikastikkeen myös erikseen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 331 grammaa

Lilipoo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Appelsiini, kuorittu 1.5g0.7kcal0g0.1g0g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Keräsalaatti, pehmeä, 50g0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Herne 0.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Kevyt kermaviili 3.5% hyla (Valio)0.8g0.5kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0g0.2kcal0g0g0g0g
Broilerinfileesuikale (Paistettu) (Atria)1.2g2.4kcal0.3g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10g9kcal0.6g0.4g0.2g0g
Valittu annoskoko5g5kcal0.3g0.2g0.1g0g
Annoskoko puolitettuna3g2kcal0.2g0.1g0.1g0g
Arvot/100g100g87kcal5.8g3.8g1.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=94819