Mansikkavaahto

Vatkaa valkuaiset vaahdoksi.

Survo mansikat sauvasekoittimella tai käytä kokonaisia mansikoita ja sekoita joukkoon rahka.

Laita sekaan joko sokeria tai keinotekoista makeutusainetta.

Sekoita rahka-mansikkaseos ja valkuaisvaahto keskenään.

Valkuaisia voi käyttää vain yhdenkin, oli enemmän ainakin minun makuuni tällainen versio

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 265 grammaa

Pinto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka, valio2.4g1.6kcal0.2g0.1g0g0g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 0.8g0.3kcal0.1g0g0g0g
Mansikka 2g0.9kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10g6kcal0.6g0.6g0g0g
Valittu annoskoko5g3kcal0.3g0.3g0g0g
Annoskoko puolitettuna3g1kcal0.2g0.2g0g0g
Arvot/100g100g54kcal5.8g5.8g0g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=177191