KANA-KASVISSOSEKEITTO

Piklo lanttu, porkkanat ja perunat.

Laita ne kiehumaan lihaliemikuution kanssa.

Keitä n. 10 min. lisää sen jälkeen kukkakaali ja keitä vielä n. 10 min. Lisää sipulit ja keitä kunnes kaikki ovat pehmeitä.

Kaada ylimääräinen keitinvesi erilliseen astiaan.

Lisää koskenlaskija ja ruokakerma ja soseuta sauvasekottimella.

Keitinvedellä voi keittoa vielä jatkaa, mikäli ei ole vielä tarpeeksi juoksevaa.

Lopuksi lisää paistetut broilersuikaleet.

Tarjoile raejuuston kera :)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 265 grammaa

Carppa78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Lanttu 0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Kukkakaali 0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)0g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g0.7g0.4kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Purjosipuli 0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl0.5g0.4kcal0g0g0g0g
Pippurimarinoitu broilerin fileesuikale (Rainbow), annos 300g0.9g0.9kcal0.2g0g0g0g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g0.4g0.9kcal0.1g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10g7kcal0.6g0.2g0.2g0g
Valittu annoskoko5g3kcal0.3g0.1g0.1g0g
Annoskoko puolitettuna3g2kcal0.2g0.1g0.1g0g
Arvot/100g100g67kcal5.9g2g2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=275146