Mustikka-kaurapaistos

Voitele pohja voilla tms.
lado päällekkäin niin että pohjalle tulee kauraryynejä ja päälle.

Paista 200 astetta n. 20-30 min.
Jos tarvitsee jälkikäteen, niin lisää makeutta jollain sopivaksi näkemälläsi ainesosalla (lisää kaloreihin)

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 83 grammaa

Sarilau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 0.6g2.5kcal0g0.6g0g0g
Kauraryynit (Puuppolan aitokaura), annos 100g0.7g2.6kcal0.1g0.4g0.1g0.1g
Voi, 1 tl, 5 g0.1g0.8kcal0g0g0.1g0g
Kauralesepuuro plus, beetaglukaania (Elovena), annos 100g0.4g1.5kcal0.1g0.2g0g0.1g
Soijakerma/-pohjainen ruoanlaittovalmiste Alpro rasvaa 17%, annos 251g2.1g3.5kcal0g0g0.4g0g
Mustikka metsä- 1.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10g23kcal0.4g2.6g1.2g0.4g
Valittu annoskoko5g11kcal0.2g1.3g0.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna3g6kcal0.1g0.7g0.3g0.1g
Arvot/100g100g224kcal3.9g25.5g11.8g3.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=243669