Perunarieska

Laita uuni lämpenemään 275°.

Vaivaa kylmään perunamuusiin suola, munat ja jauhot.

Vaivaa vain sen verran että taikina tuntuu sopivan pehmeältä levitettäväksi, älä tee sitkoa.

Levitä pellille ja paista uunin keskiosassa n. 8 min. kunnes pintaan on ilmestynyttummia laikkuja.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 83 grammaa

Pelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 2.1g1.6kcal0g0.3g0g0g
Rasvaton maito viro (Alma)0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 0.6g0.8kcal0.1g0g0.1g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.4g4.6kcal0.1g0.9g0g0g
Ohrajauho 0.6g1.9kcal0g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g18kcal0.4g3.2g0.2g0g
Valittu annoskoko5g9kcal0.2g1.6g0.1g0g
Annoskoko puolitettuna3g5kcal0.1g0.8g0.1g0g
Arvot/100g100g172kcal3.8g30.2g1.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=83369