Nakkikeitto

Kuori 3 keskikokoista perunaa, pala lanttua ja pala porkkanaa.

Pilko purjo, nakit ja sipuli siivuiksi ja perunat pieniksi kuutioiksi.

Lisää vesi ja lihaliemikuutio ja keittele kunnes kaikki aineet on kypsiä.

Tarkista maku ja lisää tarvittaessa ripaus suolaa ja monipippuria myllystä makusi mukaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 332 grammaa

Leilanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 1g0.8kcal0g0.2g0g0g
Lanttu 0.2g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 0.1g0kcal0g0g0g0g
Purjosipuli 0.1g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.1g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala0g0.1kcal0g0g0g0g
Nakki,popsi grillinakki1.1g2.8kcal0.1g0.1g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 2.7g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g7kcal0.2g0.6g0.4g0g
Valittu annoskoko5g4kcal0.1g0.3g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna3g2kcal0.1g0.2g0.1g0g
Arvot/100g100g70kcal1.9g5.7g3.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=343754