Therezzan tattaripuuro gluteeniton

Riittävän syvään kulhoon tattarirouhe ja suola ja päälle vesi.

Kypsennä mikrossa 400-450 W:n teholla 5 min.

Lisää ennen tarjoilua jotain levitettä (hyvänmakuista siis) tai voita ja sekoita.

Itse käytän Lättaa, sitä voi laittaa reippaasti.

Lisää sitten vielä 1,5 rkl Kaurakuitusta, sekoita.

Nauti maidon kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 266 grammaa

Therezza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tattarirouhe (Viljatuote), annos 32g0.6g2.1kcal0.1g0.4g0g0g
Ruokasuola jodioitu 0g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 3.9g0kcal0g0g0g0g
Lätta margariini (Unilever), annos 3g0.4g1.2kcal0g0g0.1g0g
KauraKuitunen (Hirvelä)0.2g0.3kcal0g0g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10g7kcal0.2g0.8g0.2g0.4g
Valittu annoskoko5g4kcal0.1g0.4g0.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna3g2kcal0.1g0.2g0.1g0.1g
Arvot/100g100g71kcal2g7.8g2g3.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=251610