Kanakasviswok

1. Paista kanasuikaleet (tai kanajauheliha) rasvassa. 2. Lisää sipulit ja valkosipuli. 3. Lisää porkkanat. 4. Lisää loput kasvikset, pehmeimmät viimeiseksi. 5. Mausta pippureilla ja chileillä. 6. Lisää kanaliemikuutio desilitraan kiehuvaa vettä ja lurauta keitokseen (antaa makua ja suolan). 7. Valmista kun porkkanat ovat al dente.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 592 grammaa

Petriaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broileri, rintafilee, nahaton 1.8g1.9kcal0.4g0g0g0g
Oliiviöljy 0g0.2kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Sipuli 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Paprika keskiarvo 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka0.4g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)0g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 0.4g0kcal0g0g0g0g
Purjosipuli 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Soijakastike, annos (3rkl) 54g0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10g6kcal0.8g0g0g0g
Valittu annoskoko5g3kcal0.4g0g0g0g
Annoskoko puolitettuna3g2kcal0.2g0g0g0g
Arvot/100g100g59kcal8.2g0g0g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=259872