Suklaavaahto

Vatkaa valkuaiset vaahdoksi ja laita kylmään.

Sulata suklaa vei hauteessa ja lisää mango sose.

nostele vaahto varovasti suklaan kanssa sekaisin ja anna olla kylmässä ainakin 2 tuntia tai jopa seuraavaan päivään (kanamunan valkuaisia 6 kpl:Tta)

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 37 grammaa

Diligo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 2.1g0.9kcal0.2g0g0g0g
Tumma leivontasuklaa (Rainbow), annos 100g1.4g7.6kcal0.1g0.5g0.5g0g
Semper mangoa soseena1.4g0.7kcal0g0.2g0g0g
Sokeri 0.3g1.1kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10g21kcal0.6g2g1g0g
Valittu annoskoko5g10kcal0.3g1g0.5g0g
Annoskoko puolitettuna3g5kcal0.2g0.5g0.3g0g
Arvot/100g100g198kcal5.8g19.2g9.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=359658