Jauhelihakastike papujen kera (kevyt)

Ruskista hieman sipulia (jos tahdot, toimii ilman sipuliakin).

Ruskista jauheliha tilkassa öljyä, mausta suolalla, mustapippurilla, basilikalla ja paprikajauheella.

Lisää tölkki valkoisia papuja tomaattikastikkeessa sekä tölkki paseerattua tomaattia.

Anna porista hetki.

Tarjoile nauhaspagetin kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1335 grammaa

Sofie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0g0.4kcal0g0g0g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Valkoisia papuja tom.kast. Rainbow1.7g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1.6g2.6kcal0.3g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g10kcal0.8g0.6g0.4g0.2g
Valittu annoskoko5g5kcal0.4g0.3g0.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g3kcal0.2g0.2g0.1g0.1g
Arvot/100g100g93kcal7.5g5.7g3.8g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=59465