Hapankaali-uunimakkara

Hapankaali voideltuun uunivuokaan, päälle pilkotut makkarat, siirappia norona yli ainesten ja vielä muutama nokare voita.

Paista 225 asteessa puolisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rasilaisen hapankaali (100g)2.3g0.4kcal0g0g0g0g
Eetvartti a-lk grillimakkara (Snellman), annos 100g2.3g6.7kcal0.3g0g0.6g0g
Siirappi 0.4g1.1kcal0g0.3g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.2g1.3kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10g19kcal0.6g0.6g1.4g0g
Valittu annoskoko5g10kcal0.3g0.3g0.7g0g
Annoskoko puolitettuna3g5kcal0.2g0.2g0.4g0g
Arvot/100g100g183kcal5.8g5.8g13.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=308610