Mustikkapullamuffinssit

Lämmitä maito ja jogurttirahka 37C, ja sekoita.

Lisää 2pss kuivahiivaa, 3dl makeutusjauhe, 1tl suola ja 1rkl kardemumma sekä kanamuna.

Lisää samalla vatkaten vehnäjauhot.

Taikinan tulee jäädä löysäksi.

Anna kohota 20-30min.

Jaa taikina muffinssivuokiin (n.24kpl pienehköjä ) tai kaada piirakkapellille.

Paista n.30min 200-225'C, aluksi 225'c n.15min ja loppuaika 200'c.

Paistoaika riippuu uunista, eli tarkkaile uunia läheltä.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 67 grammaa

Stadinhelmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen1.6g0.5kcal0.1g0.1g0g0g
Kanamuna, kuoreton , annos 55g0g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva, annos 11g0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai1.3g4.5kcal0.2g0.9g0g0g
Jogurttirahka, maustamaton (Ehrmann), annos 250g0.8g0.5kcal0.1g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Makeutusjauhe, Pirkka0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0g0.1kcal0g0g0g0g
Mustikka metsä- 1.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10g14kcal0.8g2.4g0g0g
Valittu annoskoko5g7kcal0.4g1.2g0g0g
Annoskoko puolitettuna3g3kcal0.2g0.6g0g0g
Arvot/100g100g131kcal7.7g23.1g0g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=389969