Rapusilakat

Levitä silakkafileet nahkapuoli ylöspäin leikkuulaudalle.

Mausta suolalla, sitruunapippurillaja tillisilpulla.

Voit pyyhkäistä päälle ohuelti tomaattikastiketta, kierrä rullalle.

Asettele voilla voideltuun uunivuokaan ja ripoittele päälle tillisilppu.

Sekoita kastikeainekset keskenään ja kaada kalojen päälle, paista 200 asteisessa uunissa n. 30 min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 149 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 3.5g5kcal0.6g0g0.3g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl1.4g4.8kcal0g0g0.5g0g
Tomaattipyree, Pirkka0.3g0.2kcal0g0g0g0g
Sokeri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10g20kcal1.2g0g1.6g0g
Valittu annoskoko5g10kcal0.6g0g0.8g0g
Annoskoko puolitettuna3g5kcal0.3g0g0.4g0g
Arvot/100g100g194kcal11.5g0g15.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=338502