Lättytaikina

2 munaa
1 tl suolaa
3.3 dl vichy
1.7 dl vettä
1 dl vehnäjauhoa
1 dl ohrajauhoa
Annoksesta tulee n. 5 isoa muurikkalettua ja yhteen lettuun menee taikinaa n. 150g.

Huomio paistamiseen tarvittava rasva ja muut lisukkeet.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 149 grammaa

Skippyli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ohrajauho, Myllyn Paras, 1dl=65g0.5g1.5kcal0g0.3g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.5g1.6kcal0g0.3g0g0g
Vesi1.2g0kcal0g0g0g0g
Vichy vesi (Novelle), annos 100g2.3g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 0.8g1.1kcal0.1g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g8kcal0.2g1.2g0.2g0g
Valittu annoskoko5g4kcal0.1g0.6g0.1g0g
Annoskoko puolitettuna3g2kcal0.1g0.3g0.1g0g
Arvot/100g100g79kcal1.9g11.3g1.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=67274