Sanol kanttarellikastike

Paista sieniä sen verran että neste haihtuu ja lisää sipuli sekä pieni ripaus sokeria.

Anna ruskistua hetken lisää vesi ja puolet kermasta ja anna hautua miedolla lämmöllä.

Lisää vähitellen loput kermasta.

MAusta suolalla, musta- ja valkopippiurilla, yms.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 149 grammaa

Taukohurina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 0.9g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.1g1kcal0g0g0.1g0g
Oivariini, 60 (100g)0.1g0.7kcal0g0g0.1g0g
Kuohukerma,valio,2dl1.8g6kcal0g0.1g0.6g0g
Kanttarelli, tuore, annos 100g1.8g0.4kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g17kcal0g0.4g1.6g0g
Valittu annoskoko5g8kcal0g0.2g0.8g0g
Annoskoko puolitettuna3g4kcal0g0.1g0.4g0g
Arvot/100g100g157kcal0g3.8g15.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=81957