Vähähiilari näkkäri

Sekoita aineet.

Lisää vesi.

sekoita ja anna turvota.

Levitä pellille ja paista 160 asteessa 35 min. leikkaa paloiksi ja kuivata 50 asteisessa uunissa, luukku raollaan 20 min. vahdi kuivatusta

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 28 grammaa

Tiimaha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seesaminsiemen, kuorineen 0.9g6.3kcal0.3g0.1g0.5g0.1g
Pellavansiemenrouhe,Pellava,Reformi0.2g0.8kcal0.1g0g0g0.1g
Mantelirouhe, rainbow (Rainbow), annos 10g0.5g3kcal0.1g0g0.3g0g
Psyllium ravintokuitu (Finax), annos 5g0.1g0kcal0g0g0g0.1g
Fibrex sokerijuurikaskuitu hiutale0.1g0.1kcal0g0g0g0.1g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 3.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10g20kcal1g0.2g1.6g0.8g
Valittu annoskoko5g10kcal0.5g0.1g0.8g0.4g
Annoskoko puolitettuna3g5kcal0.3g0.1g0.4g0.2g
Arvot/100g100g200kcal9.8g2g15.7g7.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=311933