Kesäkurpitsalöllerö

350 gr kesäkurpitsaa raastettuna lisää joukkoon 2 munaa, pirkka grillijuusto 225 gr, sämpyläjauhoja 1,5 dl, purjoa raastettuna 100-150 gr ja rypsiöljyä 0,55 dl, suolaa ja pippuria maun mukaan.

Sekoita aineet ja leivo pihvejä, paista pannussa kunnes kypsän oloisia.

Syö ja nauti

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Takusa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa1.9g0.3kcal0g0g0g0g
Kanamuna kuoreton, annos 100g0.7g0.9kcal0.1g0g0.1g0g
Sämpyläjauho, vehnäjauho, ruisjauho, vehnärouhe 0.4g1.4kcal0g0.3g0g0g
Purjosipuli 0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.2g1.5kcal0g0g0.2g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Grillijuusto pirkka (Pirkka), annos 100g1.2g3kcal0.2g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10g15kcal0.6g0.6g1g0g
Valittu annoskoko5g7kcal0.3g0.3g0.5g0g
Annoskoko puolitettuna3g4kcal0.2g0.2g0.3g0g
Arvot/100g100g140kcal5.8g5.8g9.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=373630