Kanapasta, kesäkurpitsa-sipuli

Suikaloi kesäkurpitsa ja sipuli ohuiksi viipaleiksi, kuullota öljyssä.

Lisää broileri, paista kypsäksi.

Lisää kerma ja aurajuusto, lisää tarvittaessa mausteiksi esim yrttejä, suolaa ei välttämättä tarvitse jos aurajuuston maku riittää suolaksi mielestäsi.

Keitä samaan aikaan makaroonit kypsäksi.

Sekoita kypsät makaroonit kastikkeen joukkoon.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 448 grammaa

Sallay
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale, marinoimaton (Kariniemi), annos 100g1.8g1.9kcal0.4g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Makaroni, pasta 0.6g1.9kcal0.1g0.4g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.1g0.8kcal0g0g0.1g0g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g0.3g0.8kcal0.1g0g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%1.2g1.9kcal0g0g0.2g0g
Kesäkurpitsa zucchini 0.8g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g15kcal1.2g0.8g0.6g0g
Valittu annoskoko5g8kcal0.6g0.4g0.3g0g
Annoskoko puolitettuna3g4kcal0.3g0.2g0.2g0g
Arvot/100g100g141kcal11.1g7.4g5.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=76642