Nakkisoppa kinkulla

Hauduta porkkanapaloja osassa vedestä kunnes ovat hieman pehmenneet.

Lisää loppu vesi, viipaloidut perunat ja liemikuutiot sekä pippurit.

Hauduta.

Lopuksi lisää nakit ja kinkkukuutiot (halutessasi voit ruskistaa niitä pannulla ilman rasvaa).

Hauduta vielä 5 min. Ketsuppia voi lisätä myös liemeen mausteeksi!

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 336 grammaa

Kimbbaz
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 1g0.7kcal0g0.1g0g0g
Kasvisliemikuutio 0g0.1kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala0g0.1kcal0g0g0g0g
Kevyt perhenakki,kuoreton (Atria), annos 28g0.9g1.4kcal0.1g0.1g0.1g0g
Pizzakuutiot (Portti), annos 300g0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Vesi2.6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g5kcal0.2g0.4g0.2g0g
Valittu annoskoko5g3kcal0.1g0.2g0.1g0g
Annoskoko puolitettuna3g1kcal0.1g0.1g0.1g0g
Arvot/100g100g51kcal1.9g3.8g1.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=96530