JauhelihaPizza

Ei mikään kevyt versio...

Herkuttelu päivään...

Lämmitä uuni n. 175 asteeseen.

Ruskista jauheliha ja mausta makusi mukaan.

Laita pellille leivinpaperin päälle valmis pizzapohja.

Levitä siihen ketsuppi ja paistettu jauheliha.

Ripottele juustoraaste päälle ja paista uunin keskiosassa n. 15-20 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 135 grammaa

Carppa78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pizzapohja ,apetit (1 pohja)0.8g1.9kcal0g0.3g0g0g
Ketsuppi (X-tra), annos 5g0.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa1.2g3.7kcal0.3g0g0.3g0g
Jauheliha, sika-nauta 2.9g6.5kcal0.5g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10g25kcal1.6g0.8g1.6g0g
Valittu annoskoko5g12kcal0.8g0.4g0.8g0g
Annoskoko puolitettuna3g6kcal0.4g0.2g0.4g0g
Arvot/100g100g239kcal15.4g7.7g15.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=275075