Rasvanpolttokeitto

Pese ja pilko aineet älä kuori.

tee keitto, tomaatit ja sitruunamehu viimeseksi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 225 grammaa

Tiimaha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)0.1g0kcal0g0g0g0g
Kukkakaali 0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Pinaatti 0.3g0kcal0g0g0g0g
Paprika keskiarvo 0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Lehtiselleri, varsiselleri (1 varsi suunnilleen)0.4g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 1.9g0kcal0g0g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0g0kcal0g0g0g0g
Persilja 0g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10g1kcal0g0g0g0g
Valittu annoskoko5g1kcal0g0g0g0g
Annoskoko puolitettuna3g0kcal0g0g0g0g
Arvot/100g100g12kcal0g0g0g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=421795