Goleslaw

Raasta porkkana ja kaali,
sekoita kastikkeen aineet ja lisää raasteeseen, anna tekeytyä muutama tunti.

Hunajan voi korvata sokerilla, vaihtelua saa lisäämällä valkosipulia, ruohosipulia, sipulinvarsia, persiljaa jne.

Kannattaa tehdä kerralla iso annos, säilyy hyvin jääkaapissa useita päiviä ja vain paranee.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 113 grammaa

Kariina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 1.6g0.5kcal0g0.1g0g0g
Kaali, valkokaali1.6g0.3kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Omenaviinietikka 1rkl=n.15g (Pirkka), annos 15g0.1g0kcal0g0g0g0g
Sinappi, Dijon, 1 tl0g0.1kcal0g0g0g0g
Hunaja 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Majoneesi rasvaton 0.7g0.4kcal0g0.1g0g0g
Hapukoor 10% (Alma), annos 30g0.8g0.9kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g5kcal0g0.6g0.2g0g
Valittu annoskoko5g3kcal0g0.3g0.1g0g
Annoskoko puolitettuna3g1kcal0g0.2g0.1g0g
Arvot/100g100g47kcal0g5.7g1.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=444316