Jauhelihakastike

Ruskista Jauheliha ja mausta.

Laita lihat lautaselle odottamaan.

Hienonna suolakurkut.

Ruskista jauhot kuumalla pannulla ja lisää vesi, suurusta kastike vettä kiehuttamalla ja sekoittamalla, kunnes liemi on tasaista.

Lisää kasvisliemikuutio ja tuorejuusto.

Mausta ja anna kiehua hetki.

Lisää jauheliha ja suolakurkut ja hiukan vettä.

Sekoita ja anna kiehua miedolla lämmöllä n. 5min välillä sekoittaen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 193 grammaa

Milliina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g2.7g4.7kcal0.5g0g0.3g0g
Sunnuntai Täysjyvävehnäjauho (Raisio)0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen0g0.3kcal0g0g0g0g
Suolakurkku (Rainbow)0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi2.1g0kcal0g0g0g0g
Tuorejuusto Creme Bonjour Vsipuli light0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g0g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10g11kcal1g0.2g0.6g0g
Valittu annoskoko5g6kcal0.5g0.1g0.3g0g
Annoskoko puolitettuna3g3kcal0.3g0.1g0.2g0g
Arvot/100g100g110kcal9.6g1.9g5.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=196014