Punajuurijauhelihalaatikko

Paista jauheliha ja keitä riisiä puolessa litrassa vettä noin 10 minuuttia.

Kuori ja raasta punajuuret.

Sekoita paistettu jauheliha, keitetty riisi ja raastetut punajuuret keskenään ja laita voideltuun vuokaan.

Kaada päälle munamaito ja paista 200 asteessa noin tunti.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1355 grammaa

Annuli83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauhelihakastike, ruskea kastike, sika-nauta, rasvaa 1.6g2.2kcal0.2g0g0.2g0g
Punajuuri 2g0.7kcal0g0.1g0g0g
Riisi puuroutuva 0.5g1.7kcal0g0.4g0g0g
Oliiviöljy 0.1g0.7kcal0g0g0.1g0g
Kananmuna kuoreton 0.2g0.3kcal0g0g0g0g
Kevytmaitojuoma1g0.4kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g12kcal0.4g1g0.6g0g
Valittu annoskoko5g6kcal0.2g0.5g0.3g0g
Annoskoko puolitettuna3g3kcal0.1g0.3g0.2g0g
Arvot/100g100g111kcal3.7g9.3g5.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=198878