Punajuuri-jauheliha vuoka

Keitä riisiä vedessä n. 10 min. Kuori ja raasta punajuuret.

Ruskista jauheliha ja sipuli, mausta liha.

Kaada riisi/vesiseos punajuuriraasteeseen ja sekota.

Laita punajuurta ja jauhelihaa vuokaan kerroksittain ja kaada munamaito päälle.

Paista 200 n. tunti

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 339 grammaa

Tuike100
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 2g0.7kcal0g0.1g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha0.8g1.3kcal0.1g0g0.1g0g
Sipuli 0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 0g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 0.2g0.3kcal0g0g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen1g0.3kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 1g0kcal0g0g0g0g
Riisi puuroutuva 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g7kcal0.2g0.4g0.2g0g
Valittu annoskoko5g3kcal0.1g0.2g0.1g0g
Annoskoko puolitettuna3g2kcal0.1g0.1g0.1g0g
Arvot/100g100g61kcal1.9g3.7g1.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=198686