Lihamureke, gluteeniton

Laita astiaan fibrex, kermaviili ja vesi.

Anna seistä noin varttitunti
- Kuullota sipuli öljyssä
- sekoita kaikki ainekset astiassa hyvin
- muotoile uunipellille kostutetuilla käsillä lihamureke.

Paista 200 asteisessa uunissa 30-40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 194 grammaa

Raijuli42
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 2.7g6.1kcal0.5g0g0.5g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 0.8g1kcal0g0g0.1g0g
Maustepippuri, annos 1g0.1g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (käsittelemätön)0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 0.4g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Kananmuna Luomu (Pirkka), annos 58g0.5g0.6kcal0.1g0g0g0g
Fibrex sokerijuurikaskuitu hiutale0.4g0.2kcal0g0g0g0.3g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl0.1g1kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g18kcal1.2g0g1.4g0.6g
Valittu annoskoko5g9kcal0.6g0g0.7g0.3g
Annoskoko puolitettuna3g5kcal0.3g0g0.4g0.2g
Arvot/100g100g172kcal11.3g0g13.2g5.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=445796