Mansikka-raparperipiirakka gluteeniton

Ohjeeseen tulee 1tl ruokasoodaa.

ei löytynyt luettelosta.

Piimä, sokeri, jauhot, sooda ja margariini sekoitetaan.

päälle ripotellaan raparperi ja mansikat.

paista 200 asteessa n. 15-30 min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 97 grammaa

Papisto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piimä, rasvaton HYLA (Valio), annos 100g1.8g0.6kcal0.1g0.1g0g0g
Sokeri 0.4g1.6kcal0g0.4g0g0g
Gluteeniton jauhoseos vehnätärkkelysvalmiste 1.4g4.7kcal0.1g1g0g0g
Becel olive (Becel), annos 100g0.3g1kcal0g0g0.1g0g
Mansikka 0.9g0.4kcal0g0.1g0g0g
Raparperi 0.5g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g17kcal0.4g3.2g0.2g0g
Valittu annoskoko5g9kcal0.2g1.6g0.1g0g
Annoskoko puolitettuna3g4kcal0.1g0.8g0.1g0g
Arvot/100g100g160kcal3.8g30.2g1.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=131108