Luomusämpylät

Liuota hiiva lämpimään veteen, sekoita siirappi ja 6 dl jauhoja sekaan ja anna taikinajuuren muhia 20 min. Lisää loput aineet, tee löysähkö taikina, kohota 15 min. Leivo sämpylöiksi, kohota ja paista.

225 astetta n. 10 min

Reseptistä tulee n. 17 annosta ja yksi annos painaa n. 97 grammaa

Lepuuttaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Myllärin sämpyläjauhoseos 1 dl = 70g2.9g10kcal0.3g1.9g0.1g0.2g
Grahamjauho 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Siirappi 0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Seesaminsiemen, kuorineen 0.1g0.7kcal0g0g0.1g0g
Rypsiöljy 0.1g0.7kcal0g0g0.1g0g
Vesi1.6g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g25kcal0.6g4.2g0.6g0.4g
Valittu annoskoko5g13kcal0.3g2.1g0.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna3g6kcal0.2g1.1g0.2g0.1g
Arvot/100g100g238kcal5.7g39.6g5.7g3.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=143010