Purkkilihapiirakka

Purkkiliha ja sipuli pilkotaan pieniksi palasiksi.

Juusto raastetaan.

Kaikki täytteen aineet (purkkiliha, tomaattimurska, munat, sipuli, juustoraaste ja mausteet) sekoitetaan keskenään ja levitetään seos pohjan päälle.

Paistetaan 200 asteessa n. 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2717 grammaa

Maryp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi0.4g0kcal0g0g0g0g
Hiiva, 50g0g0kcal0g0g0g0g
Kaurahiutale Elovena (Raisio)0g0.1kcal0g0g0g0g
3-viljan sämpyläjauho, Eldorado (1dl=65g)0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai0.6g2kcal0.1g0.4g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.1g0.9kcal0g0g0.1g0g
Sikanautasäilyke, 400g tölkki1.6g3.9kcal0.2g0.1g0.3g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g1.6g0.5kcal0g0.1g0g0g
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl0.2g0.3kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Juusto, Edam 17%, 8g siivu (Valio)0.4g1.1kcal0.1g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g18kcal0.8g1.2g1g0g
Valittu annoskoko5g9kcal0.4g0.6g0.5g0g
Annoskoko puolitettuna3g5kcal0.2g0.3g0.3g0g
Arvot/100g100g169kcal7.4g11.1g9.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=34427