Kuitupitoinen pizza

Sekoita jauhot, hiiva ja suola.

Sekoita seos 42-asteiseen veteen.

Lisää lopuksi öljy.

Vaivaa taikina tasaiseksi ja levitä pellille.

Päälle ketsupit, kastikkeet ja täytteet oman maun mukaan.

Uunissa 250 asteessa n. 12-14 min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 151 grammaa

Timppari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Erikoisvehnäjauho (Sunnuntai), annos 2000g0.4g1.3kcal0g0.3g0g0g
Ruisjauho Pirkka0.3g0.9kcal0g0.2g0g0g
3-viljan sämpyläjauho, Pirkka0.6g2.2kcal0.1g0.4g0g0g
Kuivahiiva, annos 11g0g0.1kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Vesi0.8g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g0.2g1.4kcal0g0g0.2g0g
Heinz ketsuppi0.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Chilikastike (Hp)0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Savuliharouhe, Savupojat, 350g /paketti1.2g1.6kcal0.2g0g0.1g0g
Ananaspalat ananasmehussa, Pirkka0.5g0.3kcal0g0.1g0g0g
Aurajuusto (Valio), annos 17g0.3g1kcal0.1g0g0.1g0g
Valio kevyempi pizzajuusto 17%0.7g2kcal0.2g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g22kcal1.2g2.2g1g0g
Valittu annoskoko5g11kcal0.6g1.1g0.5g0g
Annoskoko puolitettuna3g6kcal0.3g0.6g0.3g0g
Arvot/100g100g207kcal11.1g20.4g9.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=99890