Sipulipiirakka

Levitä ruistaikina vuoan pohjalle ja lisää sipulisilput taikinan päälle, samoin juustoraaste ja sekoitetut kananmunat ja mausteet.

Paista 200 C asteessa noin puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 170 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruistaikina, valmistaikina, raaka (Myllynparas), annos 500g1g2.8kcal0g0.3g0.1g0.1g
Purjosipuli 0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Sipulikuutiot rainbow0.8g0.1kcal0g0g0g0g
Arkijuusto, Valio [330kcal]1.2g3.9kcal0.3g0g0.3g0g
Kananmuna kuoreton0.8g1.1kcal0.1g0g0.1g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%0.8g1.2kcal0g0g0.1g0g
Valkosipuli 0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g19kcal0.8g0.6g1.2g0.2g
Valittu annoskoko5g9kcal0.4g0.3g0.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g5kcal0.2g0.2g0.3g0.1g
Arvot/100g100g172kcal7.4g5.6g11.1g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=152574