Puolukkalätyt, karppi

(Sulatetut) puolukat soseutetaan tehosekoittimella.

Lisätään loput ainekset (ripaus suolaa ja halutessaan kanelia, itse jätin kanelin laittamatta), sekoitetaan taikinaksi, vaahdottamista kannatta varoa muuten lätyistä tulee hauraita.

Taikina lusikoidaan leivinpaperilla vuoratulle pellille lättysiksi (12 kpl).

Paistetaan 200 asteisessa uunissa 10-15 minuuttia.

Itse en sulattanut puolukoita :D mutta ihan hyviä tuli silti!!!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 136 grammaa

Hellsangel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Puolukka 2.6g1kcal0g0.2g0g0.1g
Kananmuna kuoreton 1.4g2kcal0.2g0g0.1g0g
Psyllium husk (Natures of scandinavia), annos 7g0g0kcal0g0g0g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g0.7g3.9kcal0.2g0g0.4g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.6g5.3kcal0g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g24kcal0.8g0.4g2.2g0.2g
Valittu annoskoko5g12kcal0.4g0.2g1.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g6kcal0.2g0.1g0.6g0.1g
Arvot/100g100g230kcal7.5g3.8g20.8g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=178794