Gluteeniton pizzapohja bulgjogurtilla

1 bulgarianjogurtti
2 kananmunaa
3dl gluteeniton jauhoseos

Sekoita kaikki ainekset keskenään.

vetelä taikina lusikalla pellille.

Esipaistaminen ei välttämätöntä, mutta jos paljon nestettä esim.

tomaattimurskaa niin esipaistaminen suotavaa.

Pohja on ohut, mutta riittää koko pellilliseen.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 68 grammaa

Mepsu83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bulgarian Jogurtti (Valio), annos 200g1.7g1.1kcal0.1g0.1g0.1g0g
Kananmuna kuoreton 1g1.4kcal0.1g0g0.1g0g
Gluteeniton jauhoseos (Pirkka), annos 100g2.6g9kcal0.1g2.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g23kcal0.6g4.4g0.4g0.2g
Valittu annoskoko5g12kcal0.3g2.2g0.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g6kcal0.2g1.1g0.1g0.1g
Arvot/100g100g219kcal5.7g41.5g3.8g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=409483