Nougatpalat

Vatkaa margariini ja sokeri vaahdoksi.

Sekoita munat joukkoon.

Yhdistä kuivat aineet keskenään.

Lisää ne vuorotellen maidon kanssa.

Levitä taikina pellille leivinpaperin päälle.

Paista 200 asteessa uunin keskitasolla n.10-13 min. Anna pohjan hieman jäähtyä.

Levitä pohjan päälle pähkinäsuklaalevitettä mahdollisimman tasaiseksi kerrokseksi.

Sulata Dubbel Nougat mikrossa.

Laita pohja levitteineen 200-asteiseen uuniin n.3 minuutiksi.

Valuta nougat pinnalle lusikalla kuvioiden.

Ravistele tämän jälkeen leivonnaista astiaa heiluttamalla tai nostelemalla sitä leivinpaperin kulmista.

Laita jääkaappiin jähmettymään.

Leikkaa sen jälkeen paloiksi.

Jos teet ylläolevasta ohjeesta vain puolet, tulee piirakasta 20x20 kokoinen levy.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 68 grammaa

Elyna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 0.9g5kcal0g0g0.6g0g
Sokeri 0.5g2.2kcal0g0.5g0g0g
Kananmuna kuoreton 0.7g1kcal0.1g0g0.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.2g4.2kcal0.1g0.9g0g0g
Kaakaojauhe sokeroitu 0.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 0.6g0.3kcal0g0g0g0g
Pähkinäsuklaalevite (Rainbow), annos 100g0.9g5.3kcal0g0.6g0.3g0g
Marabou Dubbel Nougat0.2g1kcal0g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10g39kcal0.4g4.4g2.2g0g
Valittu annoskoko5g20kcal0.2g2.2g1.1g0g
Annoskoko puolitettuna3g10kcal0.1g1.1g0.6g0g
Arvot/100g100g379kcal3.8g42.3g21.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=89435