Soijanakko-papupata

Kuutioi kuoritut perunat ja keitä ne lähes kypsiksi suolalla maistetussa vedessä.

Kaada pavut, pilkottu purjo sekä paloitellut nakot perunoiden sekaan.

Lisää mausteet ja anna padan hetki hautua kannen alla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkoisia papuja tom.kast. Rainbow1.4g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Soijanakki, hälsans kök1g2.5kcal0.2g0.1g0.2g0g
Purjosipuli 0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 1.4g1kcal0g0.2g0g0g
Vesi1g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g10kcal0.6g1g0.4g0.2g
Valittu annoskoko5g5kcal0.3g0.5g0.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g2kcal0.2g0.3g0.1g0.1g
Arvot/100g100g91kcal5.7g9.4g3.8g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=102794